Salatka do pizzy / Pizzasallad
Badzo smaczna salatka do pizzy ktora jest bardzo popularna w Szwedzkich pizzeriach. Mozna ja takze podawac jako dodatek do innych obiadow
Salatka do pizzy
1 srednia biala kapusta
1/3 marynowanej papryki (250g sloik)
1/2 dl wloskiej przyprawy salatkowej
1/2 dl soli
1 dl cukru
1 lyzka mielonego czarnego pieprzu
1 dl oleju
1 dl octu'
1Dl wody z papryki
Zszatkowac kapuste cienko jak na zwykla salatke. Wymieszac kapuste z wszystkimi przyprawami w wiekszej misce. Gotowe !!! Salatke najlepiej spozywac na drugi dzien...wtedy jest smaczniejsza:)
Smacznego!!!
Läker pizzasallad som är mycket populär på dom svenska pizzeriorna. Jag kan också rekomendera den till andra middagar
Pizzasallad
1/3 burk Inlagd paprika
1/2 dl italiensk salladskrydda
1/2 dl salt
1 dl socker
1 msk grovmalen svartpeppar
1 dl matolja
1 dl vinäger
1 dl spad från paprikan
Salatka do pizzy
1 srednia biala kapusta
1/3 marynowanej papryki (250g sloik)
1/2 dl wloskiej przyprawy salatkowej
1/2 dl soli
1 dl cukru
1 lyzka mielonego czarnego pieprzu
1 dl oleju
1 dl octu'
1Dl wody z papryki
Zszatkowac kapuste cienko jak na zwykla salatke. Wymieszac kapuste z wszystkimi przyprawami w wiekszej misce. Gotowe !!! Salatke najlepiej spozywac na drugi dzien...wtedy jest smaczniejsza:)
Smacznego!!!
Läker pizzasallad som är mycket populär på dom svenska pizzeriorna. Jag kan också rekomendera den till andra middagar
Pizzasallad
Ingredienser
1 mellanstort vitkålshuvud1/3 burk Inlagd paprika
1/2 dl italiensk salladskrydda
1/2 dl salt
1 dl socker
1 msk grovmalen svartpeppar
1 dl matolja
1 dl vinäger
1 dl spad från paprikan
Gör så här
Strimla vitkålen fint. Blanda med allt det andra i en hink eller stor skål.
Går att äta efter en kvart men bäst dagen efter!! Ju längre den står, destå saftigare & finare blir den!!
Lycka till!!
Går att äta efter en kvart men bäst dagen efter!! Ju längre den står, destå saftigare & finare blir den!!
Lycka till!!
Kommentarer
Trackback